TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TMS KERSTEN

Uw Tuin Machine Service Monteur : Lars Kersten  - Den Dungen - Sint Michielsgestel en omgeving

Onderhoud is zeer belangrijk voor uw machine. Als dit slecht of niet gebeurd gaat dit ten koste van de levensduur. Goed onderhoud zorgt ervoor dat u vele jaren plezier heeft van uw machine.

TMS Kersten bied professionele Ún snelle service voor een nette prijs, bel of mail ons voor een afspraak! We hebben een uitgebreide werkplaats waar wij uw machine kunnen onderhouden en helemaal in orde maken, ook verzorgen wij de winteronderhoudsbeurt van uw grasmaaier & tuinmachines.

Door jaarlijks onderhoud weet u zeker dat u uw machine weer het hele seizoen met plezier kunt gebruiken. Als u niet de tijd of mogelijkheid heeft om uw tuinmachine te brengen, kunt u gebruik maken van onze haal en breng service.

Tevens beschikt TMS Kersten over een servicewagen welke in staat is om kleine reparaties op locatie te verrichten. Mocht het ter plekke herstellen van uw machine niet mogelijk zijn dan kunnen wij de machine mee naar onze werkplaats nemen, om deze daarna gerepareerd weer bij u af te leveren.

Vraag direct u winteronderhoudsbeurt aan!
Klik op onderstaande afbeelding voor een aanvraag van een winterbeurt.
Aanvraag winterbeurt / winteronderhoud bij TMS Kersten

Tuin-Machine-Service, TMS Kersten, uw specialist voor het repareren van uw tuingereedschap en machines TMS KERSTEN, met onze winterbeurt begint het seizoen met een goede machine! Tuin-Machineservice, TMS KERSTEN, Wij repareren en onderhouden uw tuinmachines in onze werkplaats. TMS KERSTEN,met onze mobiele servicebus staan we altijd voor uw klaar!
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl