TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TMS KERSTEN

Bij TMS Kersten kunt u terecht voor al uw smeermiddelen, zoals Aspen 2 en 4 takt en kettingzaagolie

De Nieuwe E10 benzine is niet geschikt voor uw tuinmachine. Door het hoge bio-ethanol gehalte verouderd de brandstof sneller. E10 is een mengsel van 90 procent fossiele brandstof en10 procent bio-ethanol. Bio-ethanol is een alcohol dat gemaakt wordt door fermentatie uit suiker, mas of tarwe. Ethanol is agressiever dan benzine voor zowel metalen als kunststoffen en kan daardoor motoronderdelen zoals pakkingen en afdichtingen aantasten. Daarom is het beter om Aspen te gebruiken.

De voordelen van Aspen brandstof:
- Aspen is jarenlang houdbaar, hierdoor treden er geen startproblemen op.
- Altijd maximaal motor vermogen.
- Vrijwel reukloos door schonere verbranding.
- Minder onderhoud en een langere levensduur.
- Uw gezondheid en het milieu optimaal beschermd.

Welke Aspen brandstof kunt U gebruiken?
- Aspen 2 Takt voor tweetakt motoren (motoren die mengsmering nodig hebben).
- Aspen 4 Takt voor viertakt motoren (motoren die op normale benzine lopen).

Wist u dat na 1 uur grasmaaien met euro 95 de uitstoot van de giftige stof benzeen gelijk is aan 100 uur grasmaaien met Aspen alkylaatbrandstof?

Aspen alkylaatbrandstof is 99% schoner dan gewone benzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel en benzeen. Dit is beter voor u en uw omgeving, maar ook voor uw tuinmachine. Het houdt de motor schoner en zorgt dat deze altijd start. U kunt Aspen brandstof in de tank laten zitten. Alkylaatbrandstof behoud haar kwaliteit waardoor u in het voorjaar weer probleemloos aan de slag kunt!

Tank Aspen zonder te knoeien vanuit de 5 liter jerrycan met de Fillpartner Autofiller.

Tuin-Machine-Service, TMS Kersten, uw specialist voor het repareren van uw tuingereedschap en machines TMS KERSTEN, met onze winterbeurt begint het seizoen met een goede machine! Tuin-Machineservice, TMS KERSTEN, Wij repareren en onderhouden uw tuinmachines in onze werkplaats. TMS KERSTEN,met onze mobiele servicebus staan we altijd voor uw klaar!
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl